Waar zijn we goed in

Condro Media is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de IT-Media markt. Wij hebben ervaring in heel wat takken en bezitten de nodige kennis om prachtige resultaten te verwerven op zeer korte termijn. Wij stellen een zeer flexibele organisatie ten diensten van onze klanten.

U kan ons voor alle IT Media gerelateerde vragen contacteren. Hierbij wordt beslist welke intake nodig is, al naargelang de omvang en het budget van het project.

Hierbij een kleine oplijsting van enkele Condro Media activiteiten:

Websdesign

Webdesign is een zeer belangrijk gegeven. De manier waarop u zichzelf of uw onderneming voorstelt is van primodiriaal belang. U weet dat een eerste indruk telt. Wil u die eerste indruk aan het lot overlaten? Of wenst u deze toch te gebruiken om een juiste indruk na te laten?

Wij helpen u mee in het bepalen van de juiste design op basis van uw wensen en noden. Er zijn verschillende invalshoeken om je web design te bepalen. Wil je sterk en groot overkomen, of eerder klein en benaderbaar, luxueus, speels, zeer formeel professioneel of eerder creatief en speels… Condro Media toetst mee op basis van jarenlange ervaring wat je echte noden zijn qua design waarbij de uitkomst de juiste indruk nalaat bij het juiste publiek.

Onze website zijn cross-browser gebouwd, dit wil zeggen dat alle internet browsers ze aanvaarden en hetzelfde weergeven.

cross browser

Prepress design

Net als webdesign is uw pre press design net zo belangrijk. Een uitnodigingskaart zegt veel over het evenement of de aktie, maar eens zoveel over de persoon die de kaart uitgeeft of het bedrijf dat de kaart representeert.

Deze boodschap wenst u te sturen?

Wij helpen u mee in het bepalen van de juiste pre press design op basis van uw wensen en noden. Wij leveren de files in het juiste print format voor uw magazine, krant, flyer, kertskaart, geboortekaart, solden actie…

Condro Media verzorgt uw PrePress en werkt ook samen met de meest gekende uitgevers.

PrePress Design

Logo design

Een logo, het karakter van je zelf en of onderneming. Een logo geeft identiteit aan je onderneming. Condro Media bepaalt mee je nieuwe identiteit. Dit is wie je bent!

Logo Design

Huisstijl design

Volledige huisstijlen voor u zelf, uw bedrijf, uw onderneming. Wat verstaat men onder een huisstijl? Hierbij bepalen we samen met de ondernemer de ganse design dynamiek van uw bedrijf. We ontwerpen een logo en trekken dit logo door op alle design applicaties. Een webpagina, briefpapier, enveloppes, presentatiemappen, muismatten, bikken, business cards, stempels….

Huisstijl